profile-image

Dorina Lulaj

Emri : Dorina Lulaj

Telefon :+355698592252

Email : lulajdori@gmail.com

Vendndodhja : Durrës

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Nov. 12, 2013

Master

Titulli
Master Shkencor ne Psikologji Keshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Sept. 30, 2015