profile-image

Dorina Binjaku

i Licensuar

Emri : Dorina Binjaku

Telefon :+355694326027

Email : dorinabinjaku@gmail.com

Vendndodhja : Durrës

Nr Licence : 112

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike dhe Këshillimi Psikologjik
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 10, 2008

Master

Titulli
Master Profesional në Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
April 25, 2014

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla 9-vjeçare "Isuf Ferra" Durrës
Pozicioni
Psikologe
Nga
Sept. 29, 2008
Deri
None