profile-image

Dorina Bedhia

i Licensuar

Emri : Dorina Bedhia

Telefon :+355694775064

Email : dorita_82@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 259

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike dhe Komuniteti
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikologji Klinike dhe Komuniteti
Universiteti
Universiteti "La Sapienza" Romë
Fakulteti
Facolta di Psikologia
Mbaruar
Jan. 12, 2011

Eksperienca

Fusha
Psikologe pranë spitaleve
Institucioni
Spitali "Koço Glozheni", Tiranë
Pozicioni
Psikologe
Nga
Jan. 3, 2013
Deri
None