profile-image

Dorina Batalli

i Licensuar

Emri : Dorina Batalli

Telefon :+355692970943

Email : dorinabatalli@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 228

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike e Zhvillimit dhe Marrëdhënieve
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 2, 2009

Master

Titulli
Psikolog Klinik Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 30, 2010

Eksperienca

Fusha
Pedagogji
Institucioni
Universiteti i Tiranës
Pozicioni
Pedagoge e Jashtme
Nga
Oct. 1, 2010
Deri
None
Fusha
Psikologji
Institucioni
iContact shpk
Pozicioni
Trajnuese
Nga
Dec. 2, 2014
Deri
Oct. 1, 2017