profile-image

Donika Maliqi

Emri : Donika Maliqi

Telefon :+355693098246

Email : donika@email.com

Vendndodhja : Vlorë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Jan. 20, 2016

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 3, 2017

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Person Fizik
Pozicioni
Psikologe
Nga
April 27, 2017
Deri
None