profile-image

Dhurata Kazazi

i Licensuar

Emri : Dhurata Kazazi

Telefon :+335673340133

Email : dhurikazazi@hotmail.com

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 30

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizacionale
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 4, 2007

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 15, 2011

Eksperienca

Fusha
Psikologe Shkollore
Institucioni
Medreseja "Haxhi Sheh Shamia"
Pozicioni
Psikologe
Nga
Oct. 1, 2007
Deri
None