profile-image

Dhurata Kapidani

i Licensuar

Emri : Dhurata Kapidani

Telefon :+355698665060

Email : kapidanilata@yahoo.com

Vendndodhja : Kavajë

Nr Licence : 365

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore
Mbaruar
July 12, 2011

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
April 22, 2016

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Shtëpia e të Moshuarve Kavajë
Pozicioni
Psikologe
Nga
April 1, 2016
Deri
None