profile-image

Desantila Voci

Emri : Desantila Voci

Telefon :+355683235673

Email : desantila86@yahoo.it

Vendndodhja : Elbasan

Bachelor

Titulli
Shkenca dhe Teknika te Psikologjise se pergjithshm
Universiteti
Universiteti i Firenzes, Itali
Fakulteti
None
Mbaruar
July 19, 2010

Master

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Torinos
Fakulteti
None
Mbaruar
None