profile-image

Deona Cano

i Licensuar

Emri : Deona Cano

Telefon :+355693770946

Email : deona.cano@gmail.com

Vendndodhja : Vlorë

Nr Licence : 14

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Data e Leshimit
Oct. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 20, 2010

Master

Titulli
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Mardhënieve
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 15, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Gjimnazi "Halim Xhelo" Vlorë
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Oct. 1, 2014
Deri
None