profile-image

Denisa Ndreka

i Licensuar

Emri : Denisa Ndreka

Telefon :+355695392550

Email : denisandreka@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 217

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 2, 2009

Master

Titulli
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Mardhënieve
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 30, 2010

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Organizata "Të ndryshëm dhe të Barabartë"
Pozicioni
Psikologe
Nga
Nov. 15, 2010
Deri
None