profile-image

Denata Toçe

i Licensuar

Emri : Denata Toçe

Telefon :+355676061614

Email : denata@email.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 5

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe shkollore - organizimi dhe këshillimi
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizmi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 6, 2004

Master

Titulli
Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 1, 2008

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Aba Methods National Agency
Pozicioni
Drejtuese ekzekutive/Psikologe
Nga
Sept. 1, 2015
Deri
None