profile-image

Denada Vozga

i Licensuar

Emri : Denada Vozga

Telefon :+355674104075

Email : adavozga@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 557

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Data e Leshimit
Jan. 10, 2020