profile-image

Dafina Tafa

Emri : Dafina Tafa

Telefon :+355695278382

Email : dafi_tafa@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore
Mbaruar
July 12, 2011

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Oct. 7, 2013