profile-image

Brunilda Laboviti

i Licensuar

Emri : Brunilda Laboviti

Telefon :+355695431488

Email : brunilda_laboviti@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 3

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2008

Master

Titulli
Psikolog Klinik Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 23, 2010

Doktoratura

Titulli
Doktor Shkencash në Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Nov. 17, 2015

Eksperienca

Fusha
Pedagogji
Institucioni
Albanian University
Pozicioni
Pedagoge
Nga
Dec. 1, 2010
Deri
None
Fusha
Psikologji
Institucioni
Person Fizik
Pozicioni
Psikologe
Nga
Feb. 23, 2018
Deri
None
Fusha
Psikologji
Institucioni
P&P People Shpk
Pozicioni
Eksperte Sociale
Nga
May 20, 2016
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Drejtësia për të Miturit
Titulli
Psikologe vlerësuese dhe asistuese
Nga
April 1, 2018
Deri
July 1, 2018