profile-image

Boralda Lala

Emri : Boralda Lala

Telefon :+355675791313

Email : boralda.lala@outlook.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 12, 2011

Master

Titulli
Master i Shkencave në Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 19, 2013

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
British School of Tirana
Pozicioni
Asistente Administrative /Psikologe
Nga
May 3, 2016
Deri
Oct. 23, 2016
Fusha
Psikologe Klinike dhe Këshillimi Psikologjik
Institucioni
Organizata "Help the Life"
Pozicioni
Psikologe
Nga
Oct. 1, 2016
Deri
Feb. 1, 2018
Fusha
Shërbimet Psiko-Sociale
Institucioni
Albanian Psychosocial Agency
Pozicioni
Koordinatore dhe psikologe
Nga
Sept. 1, 2019
Deri
None