profile-image

Blerina Spahiu

i Licensuar

Emri : Blerina Spahiu

Telefon :+3554685485

Email : blerina.luli@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 254

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike e Zhvillimit dhe Marrëdhënieve
Data e Leshimit
Oct. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 2, 2009

Master

Titulli
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Mardhënieve
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 30, 2010

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
"Kopshti i Cudirave"
Pozicioni
Psikologe
Nga
Aug. 1, 2015
Deri
Sept. 1, 2017