profile-image

Blerina Sinomati

i Licensuar

Emri : Blerina Sinomati

Telefon :+355674563096

Email : bsinomati@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 410

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Data e Leshimit
April 1, 2018

Diploma

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizmi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Jan. 21, 2005

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla e Mesme "Myslym Shima", Yzberisht
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
June 15, 2015
Deri
None