profile-image

Blerina Prekperaj

i Licensuar

Emri : Blerina Prekperaj

Telefon :+355693366619

Email : bprekperaj@yahoo.com

Vendndodhja : Tropojë

Nr Licence : 123

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizacionale
Data e Leshimit
Oct. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 2, 2009

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 15, 2011

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Qëndra Sociale "Të qëndrojmë së Bashku"
Pozicioni
Psikologe
Nga
Nov. 23, 2010
Deri
June 18, 2013
Fusha
Psikologji
Institucioni
Qëndra Kombëtare Tranzitore e Emergjencave Tiranë
Pozicioni
Psikologe
Nga
April 23, 2015
Deri
None