profile-image

Blerina Aliaj

i Licensuar

Emri : Blerina Aliaj

Telefon :+355698360295

Email : blerina.aliaj0@gmail.com

Vendndodhja : Durrës

Nr Licence : 189

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 2, 2009

Master

Titulli
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Mardhënieve
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Oct. 30, 2010