profile-image

Blerim Shera

i Licensuar

Emri : Blerim Shera

Telefon :+355684248106

Email : blerimshera@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 20

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikolog në Institucione
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
April 14, 2014

Master

Titulli
Psikolog në Institucione
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
March 16, 2013

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla e Mesme Katund i Ri
Pozicioni
Psikolog
Nga
Nov. 12, 2008
Deri
Oct. 14, 2015
Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla e Mesme e Bashkuar Prezë
Pozicioni
Psikolog
Nga
Oct. 14, 2015
Deri
None