profile-image

Bledina Gjerga

Emri : Bledina Gjerga

Telefon :+355693560279

Email : bledina_gjerga@yahoo.com

Vendndodhja : Durrës

Bachelor

Titulli
Psikologji Keshillimi dhe Pedagogji
Universiteti
Universiteti "Beder"
Fakulteti
Fakulteti i Filologjis dhe Edukimit
Mbaruar
July 19, 2017

Master

Titulli
Master i shkencave ne Keshillim/Pedagogji
Universiteti
Universiteti "Beder"
Fakulteti
Fakulteti i Filologjis dhe Edukimit
Mbaruar
July 10, 2019