profile-image

Bledar Zeneli

i Licensuar

Emri : Bledar Zeneli

Telefon :+355672885522

Email : bledarzeneli.bz@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 103

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Këshillimi Psikologjik
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 2, 2009

Master

Titulli
Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Oct. 28, 2010

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Linja e Këshillimit për Gra dhe Vajza
Pozicioni
Psikolog Këshillimi
Nga
June 1, 2013
Deri
None