profile-image

Artemis Bajaziti

Emri : Artemis Bajaziti

Telefon :+355699765850

Email : artemis.bajaziti@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "La Sapienza" Romë
Fakulteti
Facolta di Psikologia
Mbaruar
Sept. 17, 2012

Master

Titulli
Psikologji Zhvillimi,Edukimi dhe Mirëqenies
Universiteti
Universiteti "La Sapienza" Romë
Fakulteti
Facolta di Psikologia
Mbaruar
Dec. 11, 2014