profile-image

Armida Beqo

Emri : Armida Beqo

Telefon :0694873979

Email : armidabeqo@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i tiranes
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 25, 2017

Master

Titulli
Master Shkencor ne Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
March 9, 2020