profile-image

Armela Garipi

i Licensuar

Emri : Armela Garipi

Telefon :+355695312732

Email : armela_g@yahoo.com

Vendndodhja : Durrës

Nr Licence : 473

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike dhe Këshillimi Psikologjik
Data e Leshimit
July 30, 2018

Diploma

Titulli
Psikologe Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2003

Master

Titulli
Master Profesional në Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
April 25, 2014