profile-image

Arjola Manreka

i Licensuar

Emri : Arjola Manreka

Telefon :+355697488416

Email : arjola.manreka@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 597

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizacionale
Data e Leshimit
June 10, 2020

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 17, 2009

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 13, 2011

Eksperienca

Fusha
Punonjës Social
Institucioni
Rezidenca Studentore Universitare Nr.1.Sh.a
Pozicioni
Punonjës social
Nga
May 1, 2015
Deri
April 1, 2019
Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Universiteti "Aleksandër Mojsiu" Durrës
Pozicioni
Psikologe
Nga
Dec. 12, 2011
Deri
Aug. 31, 2012