profile-image

Arjeta Hyseni

i Licensuar

Emri : Arjeta Hyseni

Telefon :+355686963577

Email : ahyseni@abctirana.al

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 669

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 21, 2021

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqerore
Mbaruar
July 14, 2015

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Oct. 30, 2017