profile-image

Arjeta Doçi

i Licensuar

Emri : Arjeta Doçi

Telefon :+355672248388

Email : arjeta1829@hotmail.com

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 90

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Data e Leshimit
Oct. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 3, 2007

Master

Titulli
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Mardhënieve
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Sept. 27, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologe pranë spitaleve
Institucioni
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Shkodër
Pozicioni
Psikologe
Nga
July 30, 2010
Deri
None