profile-image

Ariona Danaj

i Licensuar

Emri : Ariona Danaj

Telefon :+355695393185

Email : ona.alushani@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 350

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike dhe Këshillimi Psikologjik
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikologe Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Nov. 5, 2007

Master

Titulli
Master Profesional në Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
June 3, 2016

Eksperienca

Fusha
Psikolog pranë spitaleve
Institucioni
Q.S.U "Nënë Tereza", Tiranë
Pozicioni
Psikologe
Nga
April 1, 2013
Deri
None