profile-image

Ariola Panteqi

i Licensuar

Emri : Ariola Panteqi

Telefon :+355695870121

Email : apanteqi2002@yahho.com

Vendndodhja : Durrës

Nr Licence : 268

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Këshillim Psikologjik
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 3, 2002

Master

Titulli
Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
March 29, 2013

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Gjimnazi "Naim Frashëri" Durrës
Pozicioni
Psikologe
Nga
Sept. 12, 2008
Deri
None