profile-image

Ardiola Hoxha/Bodinaku

i Licensuar

Emri : Ardiola Hoxha/Bodinaku

Telefon :+355692738007

Email : ardiolahoxha@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 682

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizacionale
Data e Leshimit
March 18, 2021

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Oct. 6, 2008

Master

Titulli
Mësuesi në Arsimin e Mesëm në Shkencat Sociale
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Jan. 20, 2010
Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 15, 2011