profile-image

Anxhela Peza

i Licensuar

Emri : Anxhela Peza

Telefon :+355672058116

Email : ap.peza@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 322

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike dhe Këshillimi Psikologjik
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji e Përgjithshme
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 17, 2010

Master

Titulli
Master në Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 20, 2013
Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
June 27, 2015

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla e Mesme jo publike "Skënderbej"
Pozicioni
Psikologe
Nga
Sept. 19, 2015
Deri
None