profile-image

Anjeza Vila

i Licensuar

Emri : Anjeza Vila

Telefon :+355695263153

Email : vilaanjeza@gmail.com

Vendndodhja : Korçë

Nr Licence : 129

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike dhe Këshillimi Psikologjik
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2000

Master

Titulli
Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
June 1, 2008

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla e Mesme 'Themistokli Germenji", Korcë
Pozicioni
Psikologe
Nga
Nov. 22, 2004
Deri
Oct. 31, 2010
Fusha
Pedagogji
Institucioni
Universiteti "Fan S. Noli" Korcë
Pozicioni
Pedagoge e jashtme
Nga
June 1, 2017
Deri
None
Fusha
Psikologji
Institucioni
Fondacioni Bethany
Pozicioni
Psikologe
Nga
Sept. 1, 2000
Deri
Nov. 30, 2004