profile-image

Ana Majko

Emri : Ana Majko

Telefon :+355692542130

Email : ana87majko@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 2, 2009

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 30, 2010

Eksperienca

Fusha
Shërbime Psikologjike për Fëmijët
Institucioni
Shoqata Nisma për Ndryshim Shoqëror ARSIS
Pozicioni
Psikologe dhe Drejtore Ekzekutive
Nga
Feb. 29, 2016
Deri
None
Fusha
Psikologe Këshillimi Psikologjik
Institucioni
Linja Kombëtare e Këshilimit për Fëmijë ALO 116
Pozicioni
Operatore Këshilluese/Psikologe
Nga
March 1, 2010
Deri
July 1, 2012