profile-image

Alma Jella

i Licensuar

Emri : Alma Jella

Telefon :+355665550987

Email : akaca114@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 109

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizacionale
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 2, 2009

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 15, 2011

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Linja Kombëtare e Telefonit Për Fëmijët, Shqipëri
Pozicioni
Supervizore
Nga
April 1, 2013
Deri
None