profile-image

Alma Babo

i Licensuar

Emri : Alma Babo

Telefon :+355662054639

Email : almababo@outlook.it

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 201

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike dhe Komuniteti
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikologji Klinike dhe Komuniteti
Universiteti
Universiteti i Torinos
Fakulteti
Facolta Di Psicologia
Mbaruar
Nov. 8, 2006

Eksperienca

Fusha
Psikologe pranë spitaleve
Institucioni
Shërbimi i Pediatrisë Nr.2 të Q.S.U.T
Pozicioni
Psikologe
Nga
March 1, 2007
Deri
Nov. 3, 2015
Fusha
Psikologe pranë spitaleve
Institucioni
Poli i Administrimit të Integruar të Q.S.U.T
Pozicioni
Psikologe
Nga
Nov. 3, 2015
Deri
None