profile-image

Aleksandra Puci

i Licensuar

Emri : Aleksandra Puci

Telefon :+355693887566

Email : aleksandra.puci@shendetesia.gov.al

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 13

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 2, 2001

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Ministria e Mbrojtjes
Pozicioni
Psikologe
Nga
June 1, 2010
Deri
Feb. 24, 2016