profile-image

Albarina Nikolli

i Licensuar

Emri : Albarina Nikolli

Telefon :+355676431687

Email : alba.arla@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 361

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizacionale
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 5, 2011

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Feb. 14, 2014

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkollat Perlat, Prosek, Bardhaj, Kurbnesh, Orosh
Pozicioni
Psikologe
Nga
March 1, 2011
Deri
Dec. 3, 2012