profile-image

Aida Yzeiri

i Licensuar

Emri : Aida Yzeiri

Telefon :+355672892214

Email : aidayzeiri@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 404

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike
Data e Leshimit
April 1, 2018

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2004

Master

Titulli
Ndërmjetësim Familjar dhe Komunitar
Universiteti
Universiteti Katolik i Zemrës së Shenjtë, Itali
Fakulteti
Fakulteti i Psikologjisë
Mbaruar
Dec. 16, 2009

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla e Mesme Profesionale "Kristo Isak", Berat
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Nov. 16, 2004
Deri
March 31, 2008