profile-image

Adisa Teliti

i Licensuar

Emri : Adisa Teliti

Telefon :+355699702588

Email : adisateliti@gmail.com

Vendndodhja : Durrës

Nr Licence : 132

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizacionale
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 17, 2009

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 29, 2011

Doktoratura

Titulli
Doktor Shkencash në Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Jan. 19, 2015

Eksperienca

Fusha
Pedagogji
Institucioni
Universiteti "Aleksandër Moisiu", Durrës
Pozicioni
Pedagoge
Nga
Oct. 10, 2011
Deri
None