profile-image

Xheni Halili

i Licensuar

Emri : Xheni Halili

Telefon :696352674

Email : xheni_shahini@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 511

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikolog Shkollor dhe Organizmi
Data e Leshimit
March 28, 2019

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 10, 2008