profile-image

Vera Laci

Emri : Vera Laci

Telefon :674976403

Email : veralaci2014@gmail.com

Vendndodhja : Pukë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore
Mbaruar
Sept. 30, 2016

Master

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore
Mbaruar
Nov. 6, 2018