profile-image

Valbona Treska

i Licensuar

Emri : Valbona Treska

Telefon :+355684038291

Email : valbonatreska@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 1

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikolog Klinik
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017
Fusha
Psikologji Ligjore
Data e Leshimit
Jan. 13, 2022

Diploma

Titulli
Psikologe Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 5, 2004

Doktoratura

Titulli
Doktor Shkencash në Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 2, 2016

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Urdhri i Psikologut në Republikën e Shqipërisë
Pozicioni
Presidente
Nga
Jan. 28, 2017
Deri
None
Fusha
Psikologji
Institucioni
Person Fizik
Pozicioni
Psikologe
Nga
Jan. 1, 2005
Deri
None
Fusha
Psikologe pranë Gjykatave
Institucioni
Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Pozicioni
Psikologe
Nga
April 4, 2004
Deri
None
Fusha
Petagogji
Institucioni
Albanian University
Pozicioni
Lektore
Nga
Oct. 1, 2011
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Psikologji
Titulli
Trajnim i posatshëm në Drejtësinë për të mitur
Nga
March 1, 2018
Deri
July 25, 2018
Fusha
Psikologji Klinike
Titulli
Analiza sasiore dhe cilesore e te dhenave ne kerk
Nga
None
Deri
None