profile-image

Rosita Pustina

Emri : Rosita Pustina

Telefon :696221186

Email : r_pustina@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
March 3, 2014

Master

Titulli
Master ne Pikologji Keshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
March 3, 2018