profile-image

Orjeta Koci

i Licensuar

Emri : Orjeta Koci

Telefon :

Email : orjeta.koci@gmail.com

Vendndodhja : Lushnje

Nr Licence : 613

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Këshillimi Klinik
Data e Leshimit
Oct. 6, 2020

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqerore
Mbaruar
Sept. 30, 2019

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Keshillimi Klinik
Universiteti
Universiteti "Kristal"
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë Artit dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 26, 2013