profile-image

Olta Jacellari

i Licensuar

Emri : Olta Jacellari

Telefon :674932881

Email : oltajacellari@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 261

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Feb. 12, 2019

Diploma

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizmi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2014