profile-image

Marjola Jano

Emri : Marjola Jano

Telefon :697004312

Email : dikomarjola@yahoo.com

Vendndodhja : Korçë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Sept. 20, 2017

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Sept. 25, 2018