profile-image

Marinela Postoli

i Licensuar

Emri : Marinela Postoli

Telefon :693404802

Email : marinelapostoli@live.com

Vendndodhja : Korçë

Nr Licence : 25

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizacionale
Data e Leshimit
Oct. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 10, 2007