profile-image

Lorena Bajollari

i Licensuar

Emri : Lorena Bajollari

Telefon :682215005

Email : bajollari13@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 110

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
April 1, 2018

Diploma

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizmi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 6, 2007