profile-image

Lejda Abazi

i Licensuar

Emri : Lejda Abazi

Telefon :694602352

Email : lejda.abazi@gmail.com

Vendndodhja : Vlorë

Nr Licence : 619

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Dinamike dhe Klinike
Data e Leshimit
Jan. 8, 2019

Bachelor

Titulli
Shkenca dhe Teknika Psikologjiko-Sociale te Komuni
Universiteti
Universiteti "La Sapienza" Romë
Fakulteti
None
Mbaruar
None

Master

Titulli
Psikologji dinamike dhe klinike
Universiteti
Universiteti "La Sapienza" Romë
Fakulteti
None
Mbaruar
None